Banka atzīmē 17 darbības gadus

2018. gada 22. jūnijs

22. jūnijā BlueOrange atzīmē 17 darbības gadus. Šajā laikā esam izveidojuši starptautiska līmeņa Eiropas banku, kas veiksmīgi attīsta darbību gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās robežām.

Septiņpadsmitajā darbības gadā esam aktīvi attīstījušies, atbilstoši mūsdienu tendencēm, īpašu uzsvaru liekot tieši uz tehnoloģiju un jaunu pakalpojumu ieviešanu. Mums ir svarīgi, lai mūsu klienti varētu veiksmīgi vadīt savu biznesu un pārvaldīt aktīvus no jebkuras vietas pasaulē.

Aizvadītā gada laikā BlueOrange ir kļuvusi par vienu no pirmajām bankām Latvijā, kas nodrošina finanšu pakalpojumu sniedzējiem iespēju izveidot inovatīvus un efektīvus risinājumus finanšu tehnoloģiju (fintech) jomā, izmantojot BlueOrange API.

Mazie un vidējie uzņēmumi jau paspējuši novērtēt izstrādāto jauno pakalpojumu - e-rēķinus. Tas ļauj uzņēmējiem palielināt laikus apmaksāto rēķinu skaitu un paātrināt naudas līdzekļu saņemšanu arī tajā gadījumā, ja uzņēmējam nav savas tīmekļa vietnes

Esam parūpējušies arī par klientiem, kuri fiziski atrodas Rīgā, uzstādot Latvijā pirmos bezkontakta karšu bankomātus, tādējādi iezīmējot vēl vienu tehnoloģiju jauninājumu finanšu sfērā.

Savukārt pavisam nesen esam sevi pieteikuši kā pirmo online banku Latvijā, kas saņēmusi atļauju identificēt klientus attālināti. Tas nozīmē, ka BlueOrange ir mūsdienīga finanšu platforma, kas var sniegt tiešsaistes pakalpojumus Latvijas rezidentu lokam - fiziskām personām visā pasaulē. Nupat savā mobilajā lietotnē esam ieviesuši biometrisko identifikāciju, kā arī turpinām strādāt pie citiem jauninājumiem.

Mēs lepojamies ar saviem klientiem, kuri uzticas mums un attīstās kopā ar mums. Esam pateicīgi saviem sadarbības partneriem – gan tiem, ar kuriem mūs vieno ilggadēja sadarbība, gan tiem, ar kuriem sadarbība ir tikai ceļa sākumā.

Turpinām savu izaugsmi!