Aktuālākā informācija ieguldītājiem – katru dienu!

2015. gada 25. septembris

Lai nodrošinātu savus klientus ar informāciju par visaktuālākajām norisēm ieguldījumu nozarē un palīdzētu izsekot straujajām izmaiņām vērtspapīru tirgū, Baltikums Bank Investīciju pārvaldes analītiķi izveidojuši analītisko apskatu Market Movers, kurš katru dienu tiek publicēts angļu un krievu valodās internetbankā un bankas mājas lapas sadaļā Ekonomika un tirgi.

„Market Movers – tā ir unikāla apskatu sērija, kas palīdz mūsu klientiem operatīvā, lakoniskā un efektīvā formātā iegūt visjaunāko un aktuālāko informāciju par norisēm investīciju nozarē. Katru dienu bankas analītiķu komanda izvēlas trīs kompānijas, kuru akcijas konkrētajā periodā tiek tirgotas visaktīvāk, un sagatavo īsu kopsavilkumu par galvenajiem rādītājiem, kas ir ietekmējuši konkrētās kompāniju akciju vērtības pieaugumu noteiktā laika posmā,” komentē Baltikums Bank Investīciju pārvaldes analītiķis Andrejs Kočetkovs. „Informācijas sagatavošanai izmantojam kvalitatīvāko, pieredzējušāko un reprezentatīvāko starptautisko avotu resursus,” piebilst bankas analītiķis.

Triju mēnešu laikā, kopš banka katru dienu publicē šo apskatu, esam pārliecinājušies, ka Market Movers informāciju izmanto gan pieredzējuši investori, gan arī tie, kas tikai vēl domā par saviem pirmajiem soļiem investīciju jomā. Gadījumos, kad klientam pietrūkst pieredzes vai laika pieņemt investīciju lēmumus patstāvīgi, taču ir vēlme investēt finanšu tirgos un vairot savu kapitālu, bankas Aktīvu pārvaldīšanas speciālisti piedāvā atbilstoši klienta vēlmēm un vajadzībām individuāli izstrādātas investīciju stratēģijas, uzticot līdzekļu pārvaldīšanu investīciju profesionāļiem.


Ingrīda Šmite
Sabiedrisko attiecību vadītāja