BlueOrange ir gatava atbalstīt savus klientus

2020. gada 24. marts

Pilnībā izprotot situāciju, kas valstī izsludinātā ārkārtas stāvokļa dēļ ir radusies daudziem uzņēmumiem un privātpersonām, BlueOrange ir gatava saviem klientiem piedāvāt atbalstu gadījumos, ja paredzamas grūtības izpildīt savas kredītsaistības.

Banka ir gatava piešķirt kredītbrīvdienas uz laiku līdz 9 mēnešiem, individuāli izvērtējot katra klienta pieteikumu un ņemot vērā kopējās situācijas turpmāko attīstību un ietekmi uz konkrēto nozari. Kredītbrīvdienu piedāvājums var tikt piemērots gan uzņēmējiem, gan privātpersonām. Pieteikumi tiek izskatīti bez papildus komisijas maksas.

“Vienlaikus ir svarīgi, lai šajā krīzes situācijā varētu tomēr attīstīties tie uzņēmumi, kuriem ir šāda iespēja. Tāpēc mūsu banka turpina finansējuma programmu Latvijas uzņēmējiem, izsniedzot arī šobrīd jaunus kredītus mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. Bankas kā finanšu institūcijas misija ir atbalstīt uzņēmējus, kuri saglabā savus darbiniekus, saredz attīstības perspektīvas un iespējas arī sarežģītos apstākļos,” uzsver BlueOrange valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Latiševs.

Banka turpina darbu parastajā darba režīmā, ievērojot valstī noteiktās ārkārtas situācijas noteikumus, un klientus aicina vispirms sazināties attālināti ar savu kredītspeciālistu vai pieteikt savu apmeklējumu pa tālruni +371 67 031 318.