BlueOrange uzsāk sadarbību ar „Deposit Solutions”

2019. gada 18. jūlijs

2019. gada 17. jūlijā BlueOrange kļuva par Eiropas lielākās noguldījumu piesaistīšanas platformas Deposit Solutions partneri, tādējādi palielinot bankas klātbūtni Vācijas ieguldījumu pakalpojumu tirgū.

„Partnerība ar Vācijas atvērtās sadarbības platformu „Deposit Solutions” ir abpusēji izdevīga. Bankai tā sniedz iespēju iegūt jaunus klientus Eiropā un nostiprināt bankas noguldījumu bāzi, savukārt noguldītāji Vācijā iegūst iespēju veikt ieguldījumus uz izdevīgākiem nosacījumiem. BlueOrange plāno piedāvāt noguldījumus ar 3, 6 un 12 mēnešu termiņu, ar procentu izmaksu termiņa beigās,” stāsta BlueOrange Biznesa attīstības vadītājs Aleksandrs Žukovskis.

„Deposit Solutions” ir pirmā un vadošā starptautiskā atvērtās sadarbības krājnoguldījumu platforma. Tā sniedz bankām un citiem partneriem iespēju integrēt atvērtās sadarbības platformu piedāvājumos klientiem, veidojot neatkarīgu procentu likmju tirdzniecības platformu, kas ļauj klientiem izmantot konkrētu trešo pušu banku piedāvātos noguldījumu produktus bez jauna bankas konta atvēršanas.

„Deposit Solutions” apvieno vairāk nekā 95 bankas 17 valstīs. Starpniecības pakalpojumu apjoms, kas sniegti, izmantojot patentētos B2C (bizness-biznesam) kanālus ZINSPILOT un Savedo, pārsniedz 14 miljardus EUR.