BlueOrange piedāvā bankas kontu, kas pelna

2017. gada 15. februāris

Bezmaksas bankas pakalpojumi – tas ir izdevīgi, ērti un iespējami jau šobrīd. BlueOrange ir pirmā Latvijas banka, kas izveidoja īpašu piedāvājumu privātpersonām. Ar komplektu 100%, ir iespējams ne vien ekonomēt, bet arī pelnīt, saņemot peļņu par kartes konta atlikumu un money back par pirkumiem degvielas uzpildes stacijās.

“Ievērojot šī brīža tehnoloģiju attīstības tempus, kas ļauj būtiski ietaupīt laiku, cilvēku resursus un finanses, bankas ikdienas pakalpojumu sniegšana bez maksas ir loģisks solis uz priekšu. Esam gandarīti, ka BlueOrange ir pirmā banka Latvijā, kas uzsāka piedāvāt bezmaksas komplektus valsts rezidentiem,” atzīmē BlueOrange (Baltikums Bank AS) Produktu attīstības pārvaldes vadītājs Aliaksandrs Žukovskis.

Bezmaksas komplektā 100% ir iekļauti visnepieciešamākie ikdienas pakalpojumi: neierobežots skaits EUR maksājumu Eiropā, bankas karte MasterCard Classic, daudzvalūtu bankas konts, kā arī internetbanka ar mūsdienīgu kodu kalkulatoru mobilajā tālrunī - Mobilo Digipass. Papildus tam, BlueOrange klientu konts arī pelna – komplektā katrs saņem papildus ieguvumu: 5% peļņu par atlikumu kartes kontā un izdevumu atmaksu (money back) 5% apmērā par pirkumiem degvielas uzpildes stacijās.

Ievērojot mūsdienīgas komunikācijas tendences, BlueOrange piedāvā sazināties, izmantojot klientam ērtāko saziņas veidu. Vairāk informācijas par komplektu 100%, kā arī citiem bankas piedāvājumiem un to izmaksām, tagad ir iespējams atrast arī sadaļā Shop bankas Facebook lapā. BlueOrange ir viena no pirmajām Latvijā, kas sāka izmantot šo instrumentu klientu iepazīstināšanai ar bankas pakalpojumiem un produktiem.

Sīkāku informāciju un atbildes uz jūs interesējošiem jautājumiem ir iespējams atrast mūsu interneta vietnē