BlueOrange klienti pāriet uz mobilo Digipass

2017. gada 09. janvāris

Blue_Key

2017. gada janvārī BlueOrange ievieš jaunu mobilo lietotni Blue KEY, kas ļauj ģenerēt unikālu paroli vai drošu elektronisku parakstu viedtālrunī. Mobilais Digipass sākotnēji funkcionēs tāpat kā fiziska ierīce Digipass, tomēr apliecināt savu identitāti Internetbankā un veikt darījumus attālinātā režīmā būs iespējams daudz ērtāk, ātrāk un drošāk. Mobilā Digipass funkcionalitāte turpmāk tiks paplašināta ar jaunām iespējām.

“Finanšu pakalpojumiem jābūt pēc iespējas vienkāršākiem, ērtākiem un drošākiem. BlueOrange piedāvātā lietotne Blue KEY mobilo ierīču ar iOS un Android lietotājiem atbilst visiem šiem kritērijiem. Svarīgi ir atzīmēt, ka, pateicoties jaunākajām lietotņu aizsardzības metodēm, Blue KEY nodrošina visaugstāko klienta datu drošības un integritātes līmeni.

BlueOrange darbinieki jau ir novērtējuši Blue KEY priekšrocības, un šobrīd pakalpojums bez maksas tiek piedāvāts bankas esošajiem un arī jaunajiem klientiem”, – stāsta BlueOrange (Baltikums Bank AS) Informācijas Sistēmu attīstības pārvaldes vadītājs Andrejs Lavrinovičs.

Mobilais Digipass ir viens no vismodernākajiem risinājumiem internetbanku lietotājiem. Šobrīd BlueOrange ir viena no piecām finanšu iestādēm Latvijā, kas sniedz klientiem iespēju novērtēt visas jaunās tehnoloģijas priekšrocības.