Latvijas banku sektorā jauns zīmols – BlueOrange

2016. gada 15. decembris

BlueOrange

Latvijas banku sektorā ienāk BlueOrange – jaunais Baltikums Bank zīmols. Bankas ērtos, pieejamos un drošos finanšu pakalpojumus tiešsaistē jau ir novērtējuši klienti no vairāk nekā 90 valstīm. Jaunais BlueOrange biznesa modelis ļauj piedāvāt privātpersonām ikdienas pakalpojumus pilnīgi bez maksas.

Ērti bankas risinājumi tiešsaistē un individuāls serviss

„Interneta tehnoloģijas nodrošina ērtu, pieejamu un ekonomisku finanšu pārvaldību. Izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, šodien mēs piedāvājam attālināto apkalpošanu un individuālā servisa priekšrocības katram klientam. Papildinot plašo pakalpojumu klāstu, mēs sākam piedāvāt jaunus produktus un pakalpojumus, apgūt jaunus tirgus un stiprināt savas pozīcijas Latvijā. Lai mūsu atšķirīgā, starptautiskā un tehnoloģiskā pieeja atspoguļotos jau pašā nosaukumā, ir izveidots jauns zīmols – BlueOrange. Tas skaidri apliecina mūsu mērķtiecību piedāvāt inovatīvus, efektīvus, klientiem ērtus un izdevīgus risinājumus,” atzīmē Baltikums Bank galvenais izpilddirektors (CEO) Dmitrijs Latiševs.

Pakalpojumi, kādu nav nevienai citai bankai Latvijā

Privātpersonām BlueOrange piedāvā daudzvalūtu konta atvēršanu, pieeju internetbankai, kartes noformēšanu un eiro pārskaitījumus Latvijā un visā Eiropā pilnīgi bez maksas. Uzņēmumi varēs veikt neierobežotu eiro maksājumu skaitu Eiropā bez papildu maksas.
Sīkāk ar BlueOrange piedāvājumiem var iepazīties jaunajā interneta vietnē www.blueorangebank.com

BlueOrange – jaunais Baltikums Bank

BlueOrange ir jaunais zīmols, kuru izmanto Baltikums Bank. Tā savu darbību Latvijā un starptautiskajos tirgos nodrošina, izmantojot attīstītu tehnoloģisko tiešsaistes platformu.
Banka ir dibināta 2001. gadā. Šobrīd Baltikums Bank ieņem stabilu pozīciju Latvijas lielāko banku desmitniekā pēc aktīvu apjoma. Bankā strādā vairāk nekā 300 darbinieku.


Ingrīda Šmite,
Sabiedrisko attiecību un komunikācijas pārvaldes vadītāja