Banku augstskolas absolvents saņem Baltikums Bank balvu

2015. gada 01. jūlijs

Piektdien, 26.jūnijā, Banku augstskolas izlaiduma ceremonijā jau otro reizi tika pasniegta „Baltikums Bank AWARD” balva, kuru ar patiesu lepnumu saņēma Banku augstskolas bakalaura studiju programmas "Uzņēmējdarbības vadība” absolvents Kalvis Vasks.

Baltikums Bank balva Kalvim Vaskam piešķirta par izcilu bakalaura darbu „Latvijas riska kapitāla nozares problēmu analīze”. „Bakalaura darbā autors ir identificējis nozares galvenās problēmas un izvirzījis praktiskus priekšlikumus nozares izaugsmes veicināšanai. Riska kapitāls ir viens no uzņēmējdarbības un valsts ekonomikas dzinējspēkiem. Palielinot tā jaudu, ieguvēji būs visi,” tika atzīmēts, pasniedzot Kalvim Vaskam naudas prēmiju un simbolisko bronzas statueti, kuras moto ir - savienojot kopā spēkus, mēs varam sasniegt jaunu izcilības līmeni, kopā mēs varam iekarot pasauli.

Baltikums Bank vārdā Kalvim Vaskam balvu pasniedza bankas investīciju portfeļu pārvaldnieks Kaspars Peisenieks (attēlā no labās), Banku Augstskolas bakalaura studiju programmas “Finanses” un maģistra studiju programmas “ Starptautiskās finanses un banku darbība “ absolvents.

Banku augstskolas diplomus 26.jūnijā kopā saņēma 187 jaunie finansistu speciālisti un uzņēmēji.

Banku augstskola un Baltikums Bank 2014.gada 18.septembrī parakstīja ilgtermiņa sadarbības līgumu. Tā ietvaros tiek īstenoti pasākumi, kas vērsti uz Banku augstskolas studiju satura, studiju procesa kvalitātes pilnveidošanu, studiju pieejamības palielināšanu, studentu motivācijas veicināšanu un ar finanšu pakalpojumu nozari saistītās pētniecības attīstīšanu. 2014./2015.studiju gadā Baltikums Bank šo mērķu īstenošanai ieguldījusi 7500 eiro.


Ingrīda Šmite
Sabiedrisko attiecību vadītāja
ingrida.smite@baltikums.eu

BA SCHOOL OF BUSINESS GRADUATE RECEIVES BALTIKUMS BANK AWARD