Baltikums Bank uzsāk bankas obligāciju piedāvājumu 20 miljonu EUR apmērā

2015. gada 24. aprīlis

Baltikums Bank 2015.gada 24.aprīlī uzsāk jaunu bankas subordinēto obligāciju emisiju 20 miljonu EUR apmērā uz 7 gadiem ar 6% likmi gadā. Sākotnējais piedāvājums ilgs līdz 2017.gada 21.aprīlim.

Tā būs jau devītā obligāciju emisija, kā arī vēsturiski apjomīgākā parāda vērtspapīru emisija, ko Baltikums Bank ir organizējusi savas darbības laikā. Iepriekšējā Baltikums Bank subordinēto obligāciju emisija 10 miljonu EUR apjomā tika izpirkta rekordīsā termiņā - 4 mēnešu laikā.

„Esam gandarīti ar iepriekšējās subordinēto obligāciju emisijas rezultātiem, kas, no vienas puses, apliecināja šī finanšu instrumenta priekšrocības, no otras puses, sniedza gandarījumu par uzticības novērtējumu no klientu puses,” atzīmē Baltikums Bank Valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Latiševs. „Iegādājoties obligācijas, investori diferencē savus ieguldījumus, vienlaikus saglabājot stabilu peļņu un likviditāti, kā arī nodrošinot iespēju patstāvīgi noteikt riska pakāpi, kas šobrīd ir īpaši nozīmīgs faktors,” piebilst D.Latiševs.

Vienlaikus aktīva ir klientu interese arī par citiem Baltikums Bank piedāvātajiem ieguldījumiem: instrumentiem ar fiksētu ienesīgumu, ieguldījumiem akcijās, fondos, kā arī alternatīvajiem ieguldījumiem.

Ar sīkāku informāciju par bankas subordinēto obligāciju emisiju var iepazīties bankas mājas lapā, sazinoties ar savu personīgo baņķieri vai piezvanot pa tālr. +371 67031444.


Ingrīda Šmite
Sabiedrisko attiecību vadītāja

BALTIKUMS BANK building