BlueOrange tirgotājiem internetā nodrošina vēl ērtākus un drošākus e-maksājumus

2021. gada 03. augusts

Attīstot e-komercijas pakalpojumus, kopš jūlija beigām BlueOrange tirgotājiem nodrošina drošo, ātro un ērto BankPay risinājumu maksājumiem, kas tiek veikti interneta vietnēs. Tas nozīmē, ka ikviens e-tirgotājs var saņemt tiešos maksājumus no Swedbank, SEB, Citadele, Luminor un - tuvākajā laikā - arī Revolut kontiem.

“Tagad pirkuma apmaksai e-tirgotāja klienti - pircēji var izmantot savu norēķinu kontu jebkurā no minētajām bankām. E-tirgotājs, noslēdzot līgumu ar BlueOrange banku, var ērti apvienot visus apmaksas veidus vienā risinājumā. Savukārt pircējs pats izvēlas maksājuma veidu pirkuma apmaksai. Autorizējoties izvēlētajā internetbankā, pircējam atliek vien apstiprināt jau aizpildītu maksājuma uzdevumu un nauda e-tirgotāja kontā būs uzreiz vai nākamajā dienā,” stāsta BlueOrange E-komercijas pārvaldes vadītājs Einārs Stavro. “Šobrīd Latvijā apmēram 70% pircēju izvēlas veikt pirkumu apmaksu, izmantojot internetbanku. Maksājumi ar karti paliek otrajā vietā,” atzīmē E. Stavro.

BankPay maksājumi ir ievērojami ērtāki abām pusēm: e-tirgotājam nav jāslēdz līgumi ar vairākām bankām, ar vienu integrāciju tiek nodrošināta plaša norēķinu izvēle pircējam.

Vairāk par BlueOrange piedāvājumiem e-komercijai aicinām skatīt šeit. Papildus jautājumu gadījumā aicinām rakstīt Ecommerce@blueorangebank.com vai zvanīt +371 27 007 122