BlueOrange paplašina biznesa partneru loku

2020. gada 07. aprīlis

2020. gada martā BlueOrange ir kļuvusi par Zviedrijas Tirdzniecības kameras Latvijā un Norvēģu tirdzniecības kameras Latvijā biedru.

“BlueOrange kā vietējā kapitāla banka turpina paplašināt biznesa partnerību ar mērķi veicināt biznesa attīstību Latvijā un stiprināt valsts ekonomiku. Esam pārliecināti, ka šajā visai pasaulei sarežģītajā laikā uzņēmēju savstarpējā sadarbība ir svarīgs faktors ekonomisko seku pārvarēšanai un spējai saredzēt attīstības iespējas. Šobrīd nestandarta apstākļus izmantojam kā izaicinājumu, iesākto turpinot tehnoloģiski nodrošinātajā attālinātajā formātā”, atzīmē BlueOrange izpilddirektors Dmitrijs Feldmans.

Zviedrijas Tirdzniecības kamera ir viena no lielākajām ārvalstu kamerām Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 100 uzņēmumus un privātpersonas, pārstāvot ne tikai Zviedrijas uzņēmumus, bet arī Eiropas uzņēmumus, kuri ir ieinteresēti stiprināt savas esošās saites ar Zviedriju un Latviju vai paplašināties jaunajos tirgos.

Norvēģijas Tirdzniecības kameras mērķis ir stiprināt Latvijas un Norvēģijas sadarbību Latvijā, veicināt tirdzniecību un investīciju piesaisti Norvēģijā un Latvijā, veicināt kameras dalībnieku profesionālās intereses, rīkojot uz biznesu orientētus un sociāli aktuālus pasākumus, pieaicinot zinošus runātājus un nodrošinot tīklošanas iespējas.