BlueOrange API: vēl vairāk iespēju sadarbībai

2017. gada 06. decembris

2017. gada novembrī BlueOrange kļuva par vienu no pirmajām bankām Latvijā, kas sniedz finanšu pakalpojumu sniedzējiem iespēju izveidot inovatīvus un efektīvus risinājumus finanšu tehnoloģiju (fintech) jomā, izmantojot BlueOrange API. Lietojumprogrammu saskarne jeb API ir tehnoloģija, kas finanšu pakalpojumu sniedzējiem ļauj integrēt BlueOrange savās lietotnēs. BlueOrange API ievēro gan PSD2 direktīvas (Payment Service Directive) prasības, gan The ‘Berlin Group’ rekomendācijas API metožu aprakstīšanai.

Jau šobrīd banka sniedz pieeju BlueOrange API ‘smilšu kastei’, kurā izstrādātāji var iepazīties ar API un datu piekļuves metodēm, testa režīmā iegūstot statistiskos datus. Lai to izdarītu vienkārši reģistrējieties un sāciet eksperimentēt – ceram, ka Jūs piedalīsieties veselas virknes jaunu WEB un mobilo aplikāciju izstrādē.

BlueOrange API funkcionalitāte tiek nemitīgi papildināta un uzlabota, tādēļ jau tuvākajā laikā BlueOrange varēs sniegt saviem klientiem un partneriem vēl vairāk iespēju attīstībai.


BlueOrange Informācijas sistēmu attīstīšanas pārvalde