Atklāts jauns BlueOrange Klientu apkalpošanas centrs!

2017. gada 19. jūnijs


19. jūnijā pašā Vecrīgas centrā, Jēkaba ielā 2 ir atvērts jauns BlueOrange Klientu apkalpošanas centrs. Mūsdienīgi iekārtotajās telpās ikviens jutīsies ērti un brīvi, saņemot nepieciešamos bankas pakalpojumus un speciālistu konsultācijas.

Jaunajā Klientu apkalpošanas centrā jūs atradīsiet visu, ko sagaidāt no bankas un pat vairāk. Mēs apkalpojam fiziskas un juridiskas personas, veicam skaidras naudas operācijas, sniedzam izsmeļošu informāciju un konsultācijas, kā arī piedāvājam iespēju izmantot mūsu datorterminālus.

Vienlaikus interesantais telpu interjera risinājums apkalpošanas centra telpās rada vieglu un nepiespiestu atmosfēru, izvairoties no bankām tik raksturīgā stīvuma. Patiesībā - atvērt bankas kontu, saņemt maksājumu karti, izvietot depozītu un kļūt par mūsu bankas klientu šobrīd ir tikpat vienkārši, kā nopirkt kafiju līdzņemšanai.

Gaidām jūs darba dienās no plkst. 10.00 līdz 19.00. Vienlaikus esam pieejami tiešsaistē 24/7 režīmā.

Savukārt īpaši steidzīgajiem atgādinām par iespēju satikties arī jebkurā citā jums ērtā vietā Rīgā. Jo BlueOrange ir pirmā banka, kas dodas pie klientiem.

Jūsu BlueOrange – vēl ērtāka banka, nekā var iedomāties!