Atvērts jauns blogs finanšu auditorijai

2016. gada 09. februāris

Kopš februāra sākuma interesentiem ir pieejams jauns profesionāls blogs ar nosaukumu THE BALTICS AND BEYOND. Tā autors ir Baltikums Bank aktīvu pārvaldīšanas direktors Pauls Miklaševičs. Bloga mērķis ir sniegt interesantus, saprotamus un padziļinātus komentārus par kapitāla tirgiem, jaunākajiem notikumiem finanšu nozarē, kā arī investoru psiholoģiju. Bloga valoda – angļu.

„Mēs augstu vērtējam komunikāciju, tāpēc vēlamies, lai THE BALTICS AND BEYOND kļūtu par platformu, kurā dalāmies ar savām ierosmēm, vienlaikus ļaujot lasītājam pašam izdarīt savus secinājumus. Informācijas pārbagātībā finanšu mediju saturs diemžēl zaudē savas līderpozīcijas sensacionālu ziņu priekšā. Vienlaikus jāatzīst, ka investīciju profesionāļu komentāri visbiežāk ir sausi un attiecas uz notikumiem pagātnē. To zinot, THE BALTICS AND BEYOND piedāvās pievilcīgus, uz nākotnes notikumiem vērstus komentārus, balstītus uz investīciju nozares profesionāļu pieredzi. Es pats šajā industrijā esmu nostrādājis jau 15 gadus un joprojām katru dienu uzzinu kaut ko interesantu un noderīgu. Šajā informācijā labprāt dalos ar mūsu esošajiem un arī topošajiem klientiem,” stāsta bloga veidotājs un autors Pauls Miklaševičs.

Paula Miklaševiča un viņa kolēģu kopīgi veidotie komentāri nav jāuztver kā tiešie investīciju ieteikumi vai norādes, blogam ir ceļveža funkcija to tematu un koncepciju vidē, kas iezīmē nākotnes ieguldījumu virzienus.