Baltikums Bank saņem Biržas īpašo Gada balvu

2015. gada 28. janvāris

Aizvadītajā nedēļā Baltikums Bank Korporatīvo finanšu direktors Jānim Dubrovskim tika pasniegta īpašā biržas Gada balvu par ieguldījumu Latvijas korporatīvo obligāciju tirgus attīstībā un investīciju iespēju paplašināšanu privātajiem un institucionālajiem investoriem.

Balva tika pasniegta ikgadējā Nasdaq Baltic organizētajā apbalvošanas ceremonijā Baltic Market Awards, kurā jau devīto gadu pēc kārtas tiek sumināti labākie Baltijas biržas uzņēmumi. Baltikums Bank piešķirta nominācijā par izcilu ieguldījumu Baltijas vērtspapīru tirgus attīstībā 2014. gadā.

„Šo atzinību esam saņēmuši par Latvijas tirgū salīdzinoši vēl maz izplatītu finanšu pakalpojumu, lai gan citur pasaulē tas ir pazīstams daudz plašāk. Aizvadītajā gadā esam organizējuši parāda vērtspapīru laidienus vairākiem uzņēmumiem, palīdzot piesaistīt investorus un tādējādi veicinot viņu biznesa attīstību,” stāsta Baltikums Bank Korporatīvo finanšu direktors Jānis Dubrovskis. „Mēs esam gandarīti, ka bankas iesāktais darbs ir bijis ne tikai sekmīgs, bet arī jau augstu novērtēts, tādējādi apliecinot, ka vajadzīgs un pieprasīts.”

Nominantu vērtēšanas komitejas locekļu vidū bija akadēmiķi, investori, finanšu analītiķi, plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kā arī Nasdaq Baltic pārstāvji.

„Baltic Market Awards mērķis ir izcelt labākos sasniegumus investoru attiecībās, kā arī motivēt citas Baltijā kotētās kompānijas pievērst lielāku uzmanību investoru attiecību jautājumiem. Apbalvojumu saņēmušās kompānijas ir paraugs citām kompānijām investoru attiecību veidošanā un uzlabošanā,” teikts oficiālajā Nasdaq Baltic interneta mājas lapā.

Apbalvojums Baltic Market Awards 2014 tika pasniegts sešās nominācijās. Svinīgais pasākums norisinājās vienlaicīgi Rīgā, Viļņā un Tallinā ar video tilta starpniecību.


Ingrīda Šmite
Sabiedrisko attiecību vadītāja
ingrida.smite@baltikums.eu


Photo: LETA, Evija Trifanova

Baltikums Bank Corporate Finance Director Jānis Dubrovskis. BALTIKUMS BANK RECEIVES THE 2014 NASDAQ BALTIC MARKET AWARD.